سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل به صورت غیرحضوری و حضوری

دو روش حضوری و غیر حضوری برای سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل

بر اساس آخرین آمارها نزدیک به ۱۵۰ میلیون کاربر موبایل فعال در ایران وجود دارد که از این میزان حدود 65 میلیون نفر از سیم‌کارت‌های شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل استفاده می‌کنند. سرقت گوشی یا مفقود شدن سیم‌کارت، بسیاری از این کاربران را با این پرسش مواجه می‌کند که چگونه باید از داده‌ها و اطلاعات سیم‌کارت خود در چنین شرایطی محافظت کنند. سوزاندن سیم‌کارت آخرین و امن‌ترین کاری است که کاربران باید انجام دهند. در این مقاله به روش‌هایی که دارندگان خط ایرانسل برای سوزاندن سیم‌کارت خود می‌توانند از آن استفاده کنند اشاره خواهیم کرد.

در چه مواردی سیم‌کارت ایرانسل را باید سوزاند؟

گاهی چاره‌ای جز سوزاندن و قطع کامل سیم‌کارت نیست. وقتی گوشی ما به سرقت می‌رود، وقتی سیم‌کارت‌مان را گم می‌کنیم، وقتی سقف تملک سیم‌کارت‌مان پر شده و به شماره جدیدی نیاز داریم، وقتی چندین سیم‌کارت داریم و مطمئنا به برخی از آنها احتیاجی نداریم، وقتی متوجه می‌شویم که چند سیم‌کارت به نام ما ثبت شده است، و… در چنین مواردی پس از اطمینان از عدم دستیابی به سیم کارت باید آن را بسوزانیم. از آن جا که حساب‌های مالی و اعتباری ما به سیم‌کارت پیوند خورده و شبکه‌های اجتماعی ما به آن لینک شده است، از دست دادن سیم‌کارت، دارایی و سرمایه و همچنین حریم خصوصی ما را در معرض خطر قرار می‌دهد. پس اولین و ضروری‌ترین اقدام بعد از گم شدن خط و سرقت گوشی سوزاندن سیم‌کارت است.

چگونه سیم‌کارت ایرانسل را بسوزانیم؟

قابلیت ارسال و دریافت پیامک در سیم‌کارت آن را به یکی از ابزارهای مفید در تبلیغات بدل کرده است. در میان انواع بازاریابی‌ها در جهان امروز ارسال پیامک، هم به دلیل تاثیر سریع آن و هم به خاطر مناسب بودن تعرفه پیام کوتاه جز محبوب‌ترین روش‌ها به شمار می‌رود.

راه‌های سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل

شرکت ایرانسل سه راه مشخص برای سوزاندن سیم‌کارت در دسترس کاربران خود قرار داده است. لازم به ذکر است که حجم گسترده پوشش خدمات ارتباطی ایرانسل، فضای مناسبی برای فعالان بازار فراهم می‌کند تا بتوانند با تدوین کمپین‌های تبلیغات پیامکی به بهترین نحو و با برنامه‌ریزی‌های به‌روز و موثر به رشد کسب‌وکار خود بپردازند. در ادامه به معرفی روش‌های مختلفی که کاربران ایرانسل می‌توانند از طریق آن سیم‌کارت خود را بسوزانند می‌پردازیم.

نحوه سوزاندن سیم‌کارت اعتباری و دایمی ایرانسل به صورت حضوری

برای سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل به صورت حضوری می‌توانید به دفاتر خدمات ارتباطی و نمایندگی‌های اپراتور ایرانسل مراجعه کنید. برخلاف همراه اول که کارابرانش می‌توانند به شکل غیرحضوری سیم‌کارت خود را به طور کامل بسوزانند، ایرانسل، همانطور که توضیح داده خواهد شد، با روش‌های غیرحضوری سیم‌کارت را مسدود و فعالیت آن را متوقف می‌کند، اما برای سوزاندن نهایی حتما باید به نمایندگی‌های ایرانسل مراجعه کنید. پس اگر سیم‌کارت خود را گم کرده‌اید و یا برای خرید مجدد سیم‌کارت مجبور به سوزاندن هستید و فوریت و اضطراری در کار نیست، بهتر است از همان اول به مراکز نمایندگی مراجعه کنید. برای سوزاندن سیم‌کارت، مالک یا وکیل قانونی وی با همراه داشتن وکالتنامه، تنها اصل کارت ملی را با خود داشته باشد و نیازی نیز به پوکه سیم‌کارت نیست.

نحوه سوزاندن سیم‌کارت اعتباری و دایمی ایرانسل از طریق اینترنت

سریع‌ترین روش برای سوزاندن سیم‌کارت استفاده از خدمات اینترنتی ایرانسل است. وب‌اپلیکیشن یا اپلیکیشن ایرانسل من امکانات متعددی مانند مسدود کردن سیم‌کارت را در اختیار کاربران قرار داده‌اند.

راه اینترنتی سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل

برای سوزاندن یا مسدود کردن سیم‌کارت از طریق اپلیکیشن ایرانسل من مراحل زیر را انجام دهید:

  • وارد بخش حساب من شوید.
  • در حساب خود پروفایل را انتخاب کنید.
  • گزینه مسدود کردن/ رفع مسدودیت را در گزینه‌ها بیابید و روی آن کلیک کنید.
  • در صفحه باز شده، گزینه قطع یکطرفه را انتخاب کنید.
  • در کادر پایین علت مسدودی را مشخص و دکمه تایید را کلیک کنید.
  • سیم‌کارت شما به صورت یکطرفه قطع می‌شود.
  • برای سوزاندن و قطع کامل به شکل حضوری به نمایندگی‌های ایرانسل مراجعه کنید.

نحوه سوزاندن سیم‎‌کارت اعتباری و دایمی ایرانسل از طریق تماس تلفنی

یکی دیگر از روش‌های قطع و سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل از طریق برقراری تماس تلفنی با اپراتور ایرانسل است. در این روش حتما باید سریال سیم‌کارت خود را در دسترس داشته باشید. این سریال روی پوکه سیم‌کارت، یعنی قابی که سیم‌کارت در آن قرار داده شده، درج شده است. اگر با خط ایرانسل تماس می‌گیرید می‌توانید شماره‌های 700 یا 7033 را شماره‌گیری کنید. سپس تماس با اپراتور را انتخاب و درخواست خود را برای سوزاندن سیم‌کارت ثبت کنید. سریال روی پوکه را اعلام کنید تا سیم‌کارت قطع شود.

اگر با خطی غیر از ایرانسل تماس می‌گیرید باید با شماره 0937703300 تماس بگیرید و همان مراحل بالا را از طریق شماره‌گیری این خط پیگیری کنید. در این مورد نیز لازم است بدانید که برای قطع دایمی سیم‌کارت خود پس از توقف خط از طریق تماس تلفنی با در دست داشتن کارت ملی به مراکز نمایندگی ایرانسل مراجعه کنید.

پیام‌های تبلیغاتی اخیرا به شکل هوشمند و هدفمند ارسال می‌شود و در کمپین‌های پیامکی کوشش بسیاری صورت می‌گیرد تا مخاطبان و مشتریان در معرض پیام‌های آزارنده قرار نگیرند. مخاطبانی که چنین پیام‌هایی دریافت می‌کنند، چاره‌ای جز استفاده از کد لغو پیامک تبلیغاتی نخواهند داشت.

آیا با سوزاندن سیم‌کارت ایرانسل اطلاعات روی آن برای همیشه حذف می‌شود؟

سیم‌کارت دربردارنده اطلاعات پایه‌ای مانند کلید احراز هویت، شناسه مشترک بین‌المللی تلفن همراه، هویت منطقه محلی، شماره شناسایی شخصی یا کد پین، کد رفع انسداد و خدمات ارزش افزوده است که با سوزاندن آن این اطلاعات از دسترس خارج می‌شود. اما اگر شما پس از سوزاندن، درخواست رفع انسداد بدهید، اطلاعات پایه برای شما بازخواهد گشت. برای فعال‌سازی مجدد سیم‌کارت لازم است با در دست داشتن کارت ملی خود به مرکز خدمات ایرانسل مراجعه و با خرید بسته بازگشت همان شماره پیشین را فعال کنید. شرط فعال‌سازی مجدد این است که سیم‌کارت قبل از سوزاندن فعال بوده و مورد استفاده قرار داشته باشد. تعویض سیم‌کارت رایگان است و تنها باید برای بسته بازگشت هزینه بپردازید.

امکان حذف شن اطلاعات با سوزاندن سیمکارت وجود دارد؟

یکی از موثرترین روش‌هایی که امروزه برای بازاریابی در دسترس صاحبان کسب‌وکارها قرار دارد پنل ارسال پیامک است که در آن می‌توان از خطوط اشتراکی و اختصاصی و شماره‌های مجازی برای ارسال پیام استفاده کرد.

قبلا سوزاندن سیم‌کارت‌ها دردسرهای خاص خود را داشت اما امروزه با پیشرفت‌های بی‌شمار در فناوری ساخت تراشه ماژول‌ها به آسانی امکان سوزاندن سیم‌کارت و بازگرداندن مجدد اطلاعات آن در دسترس کاربران قرار گرفته است. تنها موردی که در این میان باید به آن توجه داشت پیگیری شیوه‌های دقیق سوزاندن سیم‌کارت است که اپراتورها آن را معرفی کرده‌اند. شرکت ایرانسل روش‌های مختلف حضوری، اینترنتی و تلفنی را در دسترس مشترکان خود قرار داده است تا کاربران در صورت نیاز و با توجه به وضعیت خود از هر یک استفاده کنند. بدیهی است با توجه به احراز هویت در تمامی مراحل، این روش‌ها از نظر قانونی تفاوتی با یکدیگر ندارند. تنها اگر نیاز به سرعت عمل وجود دارد حتما راه‌های اینترنتی و تلفنی در شرایط اضطراری مفیدتر خواهند بود.

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با کارشناس حرفه‌ای مدیانا
پس از ثبت درخواست مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.
Hidden
MM slash DD slash YYYY
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .