وبسایت کسب و کارشما حتی اگر قابلیت بسیار زیادی داشته باشد اما ظاهری مناسب و کاربرپسند نداشته باشد، به سرعت با شکست رو به رو می شود. برای جلوگیری از این مسئله عملکرد شما در حوزه طراحی و ظاهر بسیار مهم است. در این مقاله به قالب وردپرس و نکات انتخاب قالب رایگان وردپرس می پردازیم. با استفاده از قالب وردپرس شما قادر هستید تعداد بسیار زیادی سایت وردپرس با اشکال متفاوت بسازید. برای مثال یکی از نکاتی که در طراحی سایت خود باید به آن توجه کنید کاربرد آن است. قالبهای متنوعی برای سایتهای فروشگاهی، خبری، مجلهای، وبلاگ، شرکتی و … وجود دارد؛ در نتیجه قالبی را انتخاب کنید که مرتبط باهدف راهاندازی وبسایتتان باشد.
آنچه در این مطلب مطالعه میکنید:
قالب وردپرس چیست؟
یکی از مهم ترین قسمت های سایت شما قالب آن است. با استفاده از قالب ها می توانید به سایت خود ظاهری جذاب و زیبا ببخشید تا از این طریق بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید. وردپرس به صورت پیش فرض قالب های مختلفی را در اختیار شما می گذارد که می توانید آن را انتخاب و مدیریت کنید. در انتخاب قالب سایت در نظر گرفتن نیاز کاربران و کسب و کار یکی از مهم ترین اقدامات است که باید به آن توجه کنید. قدم اولیه مشخص کردن هدف سایت است. با مشخص کردن کارکرد سایت خود می توانید قالب بهتری انتخاب کنید. با استفاده از قالب رایگان وردپرس یا قالب سفارشی می توانید ظاهر سایت خود را تغییر دهید. قالب های سفارشی به دلیل قابلیت های زیادی که برای کاربرانشان ایجاد می کنند از برتری بیشتری نسبت به قالب رایگان وردپرس برخوردار هستند و معمولا صاحبان سایت ها ترجیح می دهند که از قالب های غیر رایگان استفاده کنند. در ادامه به قالب های رایگان و مزایا و معایب آن برای سایت وردپرس می پردازیم.
قالب وردپرس رایگان
در وردپرس تعداد زیادی قالب به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد که افراد می توانند به راحتی و بدون پرداخت هزینه از آن استفاده کنند. با استفاده از این قالب های می توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید. در سایت wordpress.org قالبهایی وجود دارد که می توانید به صورت رایگان آن ها را دانلود کنید.
مزایای قالب رایگان وردپرس چیست؟
همانطور که پیش تر عنوان کردیم قالبهای رایگان بدون پرداخت هزینه در اختیار شما قرار میگیرند. برخی از قالبهای وردپرس رایگان در ابتدا بهصورت آزمایشی و ورژن دمو در اختیار کاربران قرار می گیرد تا بتوانند در ابتدا با یک سری امکانات اولیه این قالبها آشنا شوند. باید بدانید که این قالبها رایگان نیستند و هدف اصلی آنها معرفی و ترغیب به خریداری در نسخه های بعدی است. در برخی از این قالبهای رایگان نسخههای بعدی امکان پشتیبانی ندارد و فقط در ابتدا به عنوان پیشزمینه در اختیار شما قرار داده میشوند. این قابلیت ها دارای امکانات و قابلیتهای کامل نیستند. رایگان منتشر شدن این قالبها معمولا دلایل مختلفی دارد.
- اولین دلیل رایگان بودن آشنایی و اگاهی از حضور این قالب ها در بازار است است.
- ارائه نسخه با امکانات محدود به صورت رایگان ب منظور آشنایی با محیط کاربری و ظاهر قاب ها
قالبهای رایگان با سیستم وردپرس کاملاً سازگار هستند، شما میتوانید برای کسبوکارهای مختلف از انواع مختلف این قالبها استفاده کنید.
قالبهای رایگان نیاز به کد نویسی ندارند و مهم ترین مزیت استفاده از این قاب ها هم همین موضوع است.
معایب قالب رایگان وردپرس
اگر صاحب سایت یا فروشگاه انلاین هستید و تمایل دارید محصولات زیادی را در سایت قرار دهید و آینده خود را به عنوان یک سایت پر بازدید ترسیم کرده اید بهترین انتخاب برای شما قالب های حرفه ای و غیر رایگان است. برای خرید قالب های حرفه ای، سایت های مختلفی وجود دارد شما میتوانید قالبهای حرفهای را با جستجو در گوگل پیدا کنید. برای این کار کافیست عبارت wordpress Themes را جستجو کرده و لیست وبسایت هایی را مشاهده کنید که قالبهای رایگان و غیر رایگان را به شما ارائه می دهند.
همانطور که اشاره کردیم قالبهای رایگان امکانات زیادی ندارند و قالبهای حرفهای و غیر رایگان هستند که قابلیتهای خوبی را به شما ارائه میکنند.وبسایت های ایرانی معمولاً قالبی وجود ندارد که غیر رایگان باشند و افراد ایرانی آن را ساخته باشند. بهطور معمول قالب ها ترجمه قالبهای خارجی هستند.
نتیجه گیری
در این مقاله از پنل اس ام اس مدیانا به نحوه انتخاب قالب وردپرس و مزایای قالب رایگان و قالب های حرفه ای پرداختیم. اگر هنوز برای سایت وردپرسی خود افزونه پیامکی تهیه نکرده اید و مایل هستید تا وب سایت خود را به ابزار قدرتمند پیامک مجهز کنید صفحه وب سرویس پیامکی را مشاهده کنیم.
یک پاسخ
بسیار عالی و کارآمد بود