در این مقاله از پنل اس ام اس مدیانا با افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps که یکی از انواع افزونه های ضروری وردپرس آشنا میشویم. این افزونه برای بهینهسازی سایت در موتورهای جستجو و سئوسازی بسیار حیاتی است.
در ادامه آشنایی با انواع افزونه های ضروری وردپرس مانند افزونه RafflePress ، افزونه W3 Total Cache، افزونه UpdraftPlus و… امروز قصد داریم افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps را بررسی کنیم.
افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps با نقشههای XML خاص برای موتورهای جستجو مانند Google، Yahoo، Bing، Ask.com و Yandex به موتورهای جستجو کمک میکند تا سایت شما را سریعتر فهرست کند.
این افزونه در سراسر وبسایت شما کار میکند و نقشه سایت دقیق را با تمام صفحات، پستها، پستهای سفارشی و طبقهبندیهای شما ایجاد میکند و امتیاز بهینهسازی موتور جستجوی وبسایت شما را بهبود میبخشد.
این افزونه یک رابط کاربری بسیار ساده در اختیار شما قرار میدهد تا گزینههای اولویت و فرکانس را تنظیم کنید و بهراحتی صفحات نقشه سایت، پستها، پستهای سفارشی، آرشیو، نویسندگان، دستهها، طبقهبندیها و برچسبهای خود را درج/حذف کنید.
آنچه در این مطلب مطالعه میکنید:
نقشه سایت وردپرس چیست و چرا به آن نیاز دارید؟
نقشه سایت وردپرس لیستی از تمامURL های عمومی در یک وبسایت وردپرسی است. نقشههای سایت به بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو کمک میکنند تا سریعتر و آسانتر در میان همه URLهای یک سایت حرکت کنند. آنها همچنین میتوانند ارتباط بین صفحات مختلف و اهمیت هر صفحه را نشان دهند.
نقشه سایت وردپرس به صاحبان وبسایت کمک میکند:
- اطلاعرسانی به موتورهای جستجو : به خزندههای موتور جستجو هشدار میدهد و به بازدیدکنندگان نشان میدهد که پستهای جدیدی در یک وبسایت وجود دارد. نقشه سایت وردپرس همچنین موتورهای جستجو را در مورد صفحاتی در یک سایت که قبلاً ایندکس نکردهاند، مطلع میکند.
- ناوبری آسان: ساختار و سلسله مراتب صفحات وب را با ارائه لیست کاملی ازURL های سفارشی نشان میدهد.
- بهینهسازی موتورهای جستجو: با اطلاعرسانی به موتورهای جستجو مبنی بر اینکه وبسایت محتوای تکراری ندارد به بهینهسازی وبسایت کمک میکند. نقشه سایت همچنین یک وبسایت را کاربرپسندتر میکند، که رتبه آن را در نتایج صفحه موتورهای جستجو (SERPs) بهبود میبخشد.
مطلب پیشنهادی: بهترین افزونه های پیامکی
تفاوت بین نقشه سایت وردپرس XML و HTML
دو نوع مختلف نقشه سایت وردپرس وجود دارد: نقشه سایت XML و نقشه سایت HTML. هر نوع به روشهای مختلف خود نقش مهمی در بهینهسازی وبسایت ایفا میکند.
تفاوت اصلی بین این دو نقشه سایت این است که نقشه سایت XML در یک URL جداگانه قرار دارد و بر موتورهای جستجو تمرکز دارد. ولی، نقشه سایت HTML را میتوان در صفحات وب برای بازدیدکنندگان وبسایت قرار داد.
توصیه میکنیم هر دو نقشه سایت وردپرس را برای تضمین تجربه کاربری بهینه داشته باشید که در نتیجه رتبه موتور جستجوی شما را افزایش میدهد.
امکانات افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps
در اینجا لیست کوتاهی از ویژگیهای افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps آورده شده است.
- URLهای نقشه سایت سفارشی: شما بهراحتی میتوانیدURL های خارجی یا داخلی را در قسمت تنظیمات افزونه به نقشه سایت خود اضافه کنید.
- به طور خودکار موتورهای جستجو مانند Google، Bing، Ask و YAHOO را از طریق پینگ در مورد تغییرات مطلع میکند.
- کنترل گزینههای نقشه سایت برای همه صفحات، پستها، پستهای سفارشی، آرشیو، نویسندگان، دستهها، طبقهبندیها و برچسبها
- اضافه و حذف طبقهبندیها، دستهها، برچسبها
- URLهای سفارشی را به نقشه سایت XML خود اضافه کنید
- میتوانید بهطور خودکار ورودیهای نقشه سایت را بهtxt اضافه کنید
- پشتیبانی ووکامرس
- رابط کاربر پسند
- بدون نیاز به کدنویسی
- قابلیت ارتقا به نسخه حرفهای دهید. (نسخهی Pro افزونه ویژگیهای اضافی بیشتری را ارائه میدهد.)
نصب افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps
برای نصب افزونه Google XML Sitemaps مراحل زیر را دنبال کنید:
- به عنوان مدیر وارد سایت وردپرس خود شوید.
- در قسمت سمت چپ، پلاگینها روی جدید اضافه کن کلیک کنید.
- افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps را جستجو و نصب کنید.
پس از اتمام نصب افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps، روی آن کلیک کنید افزونه را فعال کنید.
پیکربندی افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps
پس از نصب افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps، میتوانید آن را پیکربندی کنید. برای انجام این کار این موارد را دنبال کنید:
- به عنوان مدیر وارد سایت وردپرس خود شوید.
- در قسمت سمت چپ، روی تنظیمات و سپس XML-Sitmap کلیک کنید. وردپرس URL مربوط به فایل نقشه سایت را در نزدیکی بالای صفحه نمایش میدهد.
- زیرگزینههای اساسی، موتورهای جستجویی را که میخواهید از بهروزرسانی وبلاگ مطلع شوند، انتخاب کنید.
- زیرمحتوای نقشه سایت، انواع محتوای وردپرسی را که میخواهید در فهرست نقشه سایت قرار دهید را انتخاب کنید.
- تنظیمات پیشفرض باقیمانده را که برای اکثر وبسایتها مناسب است، مرور کنید و تغییرات لازم را انجام دهید.
- در آخر آپدیت گزینهها.
جمعبندی
ایجاد نقشه سایت با افزونه نقشه سایت وردپرس Google XML Sitemaps یکی از راههای بهینهسازی وب سایت وردپرس برای سئو است. با استفاده از نقشه سایت وردپرس، بازدیدکنندگان وبسایت و رباتهای موتورهای جستجو میتوانند ساختار یک سایت را بهتر ببینند. نقشه سایت وردپرس تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان ایجاد میکند و اطلاعات دقیقی را برای خزیدن موتورهای جستجو فراهم میکند.