بهترین روش‌ پرداخت قبض تلفن ثابت چیست؟

روش‌ پرداخت قبض تلفن ثابت

با روش های غیر حضوری مدتها است که دیگر لازم نیست برای پرداخت قبض تلفن ثابت، وقت خود را در ترافیک یا صف طولانی بانک ها سپری کنید. شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز و هر کجا، بدون نگرانی از تاخیر در پرداخت، قبوض خود را استعلام و آن ها را پرداخت کنید. یکی از مهم ترین قبوضی که پرداخت آن به صورت آنلاین و کد دستوری مهیا شده است، پرداخت قبض تلفن ثابت است.

مخابرات برای راحتی مشترکان در پرداخت و مشاهده قبض تلفن ثابت، راهکار های متنوعی را ارئه داده است که در این مقاله به انواع آن می پردازیم.

انواع روش هایی که می توانید برای پرداخت قبوض تلفن ثابت با موبایل و تلفن به شکل غیرحضوری از آنها استفاده کنید، به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

  1. استفاده از تلفن های گویا
  2. استفاده از کدهای دستوری یا USSD
  3. استفاده از اپلیکیشن یا وب سایت ها

که در ادامه به شرح مفصل هر یک خواهیم پرداخت.

پرداخت قبض تلفن ثابت با شماره 2000

بدون شک یکی از سریع ترین راه ها برای پرداخت قبض تلفن ثابت، تماس با شماره 2000 است. برای تماس با این شماره محدویتی وجود ندارد و شما می توانید با تلفن ثابت یا همراه با این شماره تماس بگیرید.

پس از تماس با شماره 2000، عدد 1 را برای انجام عملیات های غیر حضوری شماره گیری کنید. در مرحله ی بعدی از شما درخواست می شود تا شماره تلفن ثابت مورد نظر را شماره گیری کنید و پس از آن شماره کارت و رمز پویا کارت خود را وارد کنید. اگر هنوز با نحوه ی دریافت رمز پویا آشنایی ندارید مقاله “چگونه رمز پویا خود را فعال کنیم؟” را مطالعه کنید.

برای استعلام و اطلاع از مبلغ قبض تلفن ثابت خود، دوباره عدد یک را شماره گیری کنید تا مبلغ به شما اعلام شود.

پرداخت از طریق سایت مخابرات

یکی از روش های پرداخت از طریق سایت مخابرات و به صورت آنلاین است. برای پرداخت کافیست وارد سایت مخابرات به آدرس  www.tci.ir شوید و از منوی تلفن ثابت روی گزینه پرداخت قبض کلیک کنید.

در ادامه سه گزینه، قبض پایان دوره، قبض به روز، قبض تجمیعی را مشاهده می کنید. با وارد کردن شماره تلفن ثابت مورد نظر می توانید مبلغ پرداختی قبض را به صورت به روز، میان دوره و تجمیع این دو مشاهده کنید. پس از آن می توانید وارد درگاه اینترنتی شوید و مبلغ قبض را پرداخت کنید.

سایت مخابرات

آسان پرداخت

آسان پرداخت

سایت آسان پرداخت یکی دیگر از روش های پرداخت قبض است که امروزه به دلیل تبلیغات وسیع برای استعلام و پرداخت قبوض از آن استفاده می شود.

برای پرداخت از این طریق، ابتدا وارد سایت آسان پرداخت شوید. در قسمت قبض تلفن همراه و ثابت می توانید مبلغ قبوض خود را استعلام و نسبت به پرداخت آن اقدام کنید.

در قسمت پرداخت قبض، تنها با وارد کردن شماره تلفن ثابت خود می توانید به سادگی مبلغ قبض خطوط خود را مشاهده و پرداخت کنید.

بعد از وارد کردن تلفن ثابت خود، نوع قبض خود ( میاندوره و پایان دوره) را انتخاب کنید و سپس روی گزینه استعلام کلیک کنید. در ادامه مبلغ قبض به شما نمایش داده می شود و از همین طریق می توانید آن را پرداخت کنید.

پرداخت قبض تلفن با اپلیکیشن آپ

با روش های غیر حضوری و به واسطه تلفن های هوشمند، پرداخت قبض دیگر دغدغه افراد به حساب نمی آید و می توانند در هر کجا آن را پرداخت کنند. یکی از این روش ها نصب اپلیکیشن های پرداخت قبض مانند اپلیکیشن آپ است که امکان پرداخت انواع سرویس ها مانند قبوض ، خرید شارژ، پرداخت خلافی خودرو و… را برای شما فراهم می کند.

کافیست این اپلیکیشن را به روی تلفن همراه خود نصب و از امکانات متنوع آن استفاده کنید.

پرداخت با قبضینو

از انجایی که قبض های کاغذی منسوخ شده اند و خیلی از سازمان ها مانند اداره برق برای دریافت قبض برق راهکارهای متفاوت و نوینی را ارائه می دهد. اپلیکیشن ها برای راحتی پرداخت و حذف قبض های کاغذی به کمک می آیند. با نصب اپلیکیشن های پرداخت قبض مانند قبضینو به راحتی می توانید اطلاعات مربوط به صورت حساب قبوض خود را دریافت و آن را پرداخت کنید.

 پرداخت با کد USSD

پرداخت با کد ussd

با استفاده از کد USSD می توانید قبض تلفن ثابت خود را دریافت کنید. این سریع ترین روش برای پرداخت قبض است. شما می‌توانید با شماره‌گیری کدهای دستوری از طریق تلفن همراه‌، قبض تلفن ثابت را پرداخت کنید. شما می‌توانید با شماره‌گیری کد دستوری ۷۸۰* و #1*  از طریق تلفن ‌همراه‌، قبض تلفن ثابت خود را پرداخت کنید.

کد دستوری #۷۸۰*

کد دستوری #۷۸۰* شماره گیری کنید، عدد 3 گزینه مربوط به قبض را وارد کنید. سپس با انتخاب گزینه 5 قبض تلفن، شماره تلفن ثابت و پیش شماره آن را وارد کنید.

قبض پایان دوره و میان دوره به شما نمایش داده می شود.

کد دستوری #1*

کد دستوری فوق را در تلفن همراه خود شماره گیری کنید. عدد 2 که گزینه پرداخت قبض است را شماره گیری کنید و در مرحله بعدی عدد شماره 4 را شماره گیری کنید. سپس از شما خواسته می شود تا شماره تلفن ثابت مورد نظر خود را به همراه پیش شماره ی آن وارد کنید و در نهایت با استفاده از رمز پویا می توانید آن را پرداخت کنید.

کد دستوری #2020*

پرداخت قبض تلفن ثابت از طریق 2020 یکی دیگر از این روش ها است که علاوه بر پرداخت خدماتی همچون پیگیری پرداخت قبض تلفن ثابت، ثبت خرابی تلفن ثابت،خرید اینترنت پرسرعت و استعلام مانده اینترنت پرسرعت را ارائه می‌دهد.

کد دستوری #2020* را شماره گیری کنید، عدد 3 مربوط به پرداخت قبض را وارد کنید. سپس شماره تلفن ثابت خود را به همراه کد شهر وارد کرده و شماره 1 یعنی قبض تلفن ثابت را انتخاب کنید. حالا می‌توانید قبض بروز و پایان دوره را مشاهده و پرداخت کنید.

 

جمع‌بندی

در این مقاله به انواع روش های استعلام و پرداخت قبض تلفن پرداختیم. با دسترسی به اینترنت، سایت و اپلیکیشن به راحتی می توانید قبوض را مشاهده و نسبت به پرداخت آن اقدام کنید.

شما از کدام روش برای پرداخت قبض تلفن ثابت خود استفاده می کنید؟ با سامانه پیامکی مدیانا به اشتراک بگذارید.

 

سوالات متداول

  1. وارد کردن انواع کدهای دستوری 
  2. تماس با 2000
  3. سایت مخابرات 
  4. پرداخت از طریق آسان پرداخت 
  5. اپلیکیشن آپ 
  6. پرداخت از طریق قبضینو

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

16 پاسخ

  1. سلام
    وقت بخیر.
    من همیشه از همراه‌بانک‌ها برای پرداخت قبض تلفن ثابت استفاده می‌کنم و راضی هستم.

    1. سلام دوست عزیز،
      با وارد کردن کد دستوری #۷۸۰* هم میتونید قبض تلفنتان را دریافت کنید و نیازی به اینترنت ندارد

  2. سلام
    خیلی ممنون از مقاله خوب تون
    من خودم به شخصه از قبضینو استفاده میکنم. نه تنها برای پرداخت قبض ثابت، بلکه برای پرداخت تمامی قبوض ام
    خواستم این تجربه رو باهاتون به اشتراک بذارم
    مچکرم

    1. سلام حسام الدین کیانی خواه گرامی،
      خوشحالیم این مقاله را پسندید و نظرتون را با ما به اشتراک گذاشتید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با کارشناس حرفه‌ای مدیانا
پس از ثبت درخواست مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.
Hidden
MM slash DD slash YYYY
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .