پیام صوتی
حرفه‌ای تر با مشتریان خود ارتباط بگیرید
10% تخفیف با کد: medianav 

آموزش نحوه ورود به وردپرس

آموزش نحوه ورود به وردپرس

پس از نصب وردپرس روی هاست اولین سوالی که ذهن کاربران آماتور و تازه وارد را به خود درگیر می کند نحوه ورود به وردپرس است. در این قسمت از بلاگ مدیانا قصد داریم به نحوه ورود به وردپرس بپردازیم. اگر شما به تازگی کار با وردپرس را آغاز کردید و به دنبال راهنمایی برای ورود به پیشخوان وردپرس هستید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس

اگر از مقاله قبلی به یاد داشته باشید بعد از اتمام نصب وردپرس به روی هاست در انتها، صفحه ای به شما نمایش داده می شود که نام کاربری، رمز عبور و مدیریت سایت را به شما نمایش می دهد. با کلیک بر روی دکمه ورود می توانید به صفحه مدیریت وردپرس دسترسی پیدا کنید. به یاد داشته باشید که همیشه این دکمه در دسترس شما نخواهد بود. در نتیجه باید صفحه ورود به وردپرس را به خاطر داشته باشید یا آن را در مرورگر خود بوک مارک نمایید. اگر برای اولین بار است که به صفحه پیشخوان وردپرس مراجعه می کنید خواهید دید که در صفحه‌ای با آدرس site.com/wp-admin حضور دارید. 

wp-admin شاید برایتان آشنا باشد؟ این همان مسیر مربوط به پوشه wp-admin است که در نصب وردپرس روی هاست اشاره کردیم. در وردپرس کارهای مدیریتی که انجام می‌دهید از طریق این بخش در دیتابیس ذخیره و پردازش می‌شود. یکی از روش های ورود به وردپرس از طریق همین آدرس است. 

در این روش برای ورود به وردپرس باید نام کاربری و رمز عبوری که هنگام نصب وردپرس انتخاب کرده اید را در گزینه ها وارد کنید. پس زدن نام کاربری یا ایمیل خود در فیلد اول و رمز انتخابی در فیلد دوم روی دکمه ورود کلیک کنید. 

در صورتی که رمز ورود خود را فراموش کرده اید می توانید به روی گزینه فراموشی رمز وردپرس کلیک کنید و درخواست رمز عبور جدید دهید. اگر نام یا ایمیل خود را به خاطر ندارید می توانید از طریق دیتابیس به آن دسترسی پیدا کنید. 

ورود به مدیریت وردپرس تنها از طریق wp-admin صورت نمی گیرد شما می توانید با مراجعه به آدرس wp-login.php صفحه ورود به وردپرس خود را مشاهده کنید.برای این کار کافیست پس از آدرس سایت عبارت wp-login.php را مشابه www.site.com/wp-login.php یا www.site.com/blog/wp-login.php وارد نمایید.

  • yoursite.com/foldername/wp-admin (آدرس صفحه ورود به وردپرس برای ساب فولدر)

  • subdomain.yoursite.com/wp-admin (آدرس ورود به پیشخوان برای ساب دامین)

  • yoursite.com/wp-admin (آدرس ورود به سایت اصلی)

اموزش ورود به وردپرس

مشکلات وارد شدن به پنل مدیریت وردپرس

بسیاری از کاربران به دلیل بالا بردن امنیت وردپرس و جلوگیری از هک شدن نام و رمز کاربری اقدام به تغییر رمز یا تغییر صفحه ورود می کنند اما به دلیل عدم مراجعه به صفحه، آدرس ورود به صفحه را فراموش می کنند. اگر برای شما همین مشکل به وجود آمده است  برای یافتن پاسخ کافی است تا افزونه ای که برای تغییر آدرس استفاده کرده اید را غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن افزونه وردپرسی بدون دسترسی به پیشخوان روش زیر را پیش بگیرید:

  1. در صورتی که از هاست سی پنل استفاده می کنید یا اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید از طریق این پنل های کنترل وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. 
  2. پوشه افزونه که public_html/wp-content/plugins ایت را تغییر نام دهید. 
  3. در انتها با ورود به آدرس wp-admin و wp-login.php به صفحه ورود وردپرس دسترسی پیدا کنید. 

به یاد داشته باشید که در انتها و ورد به پیشخوان مجددا افزونه ای که از آن برای تغییر آدرس ورود استفاده کرده اید را تنظیم و سپس فعال کنید. 

جمع بندی 

در این مقاله از بلاگ مدیانا به نحوه ورود به وردپرس برای افرادی که به تازگی با این محیط آشنا شده اند پرداختیم. امیدواریم با استفاده از این آموزش توانسته باشید تا به آدرس های ورود به پیشخوان وردپرس دسترسی پیدا کنید. در صورتی که سوال یا مشکلی دارید در بخش نظرات با ما مطرح کنید. 

اگر به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده اید یا تمایل دارید با مشتریان خود از طریق وب سایت در ارتباط باشید سامانه پیامکی مدیانا با ارائه پنل اس ام اس امکان برقراری ارتباط سریع و پایدار را فراهم می کند و شما با استفاده از آن می توانید سایت یا اپلیکیشن خود را بدون نیاز به دانش برنامه نویسی از طریق افزونه پیامکی به پیامک مجهز کنید. برای راهنمایی بیشتر از طریق فرم مشاوره رایگان با همکاران ما در ارتباط باشید. 

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مشاوره با کارشناس حرفه‌ای مدیانا
پس از ثبت درخواست مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.
Hidden
MM slash DD slash YYYY
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .