MMS مخفف عبارت Multimedia Messaging Service و به معنای سرویس پیامک چند رسانه ای است. همانطور که از ترجمه فارسی این عبارت مشخص است می توان پیام را به فرمت های مختلف ارسال کرد و محدود به ارسال پیام متنی نیست. در این پیام امکان ارسال تصاویر، صدا و فیلم امکان پذیر است. در این مقاله از پنل اس ام اس مدیانا به تعريف پیام چند رسانه ای و ویژگی های آن می پردازیم.
آنچه در این مطلب مطالعه میکنید:
MMS با SMS چه تفاوتی دارد؟
پیام کوتاه متنی (SMS ) و پیام کوتاه چند رسانهای (MMS ) هر دو در یک بستر و به صورت متنی ارسال میشوند. بر عکس SMS در پیامکهای چند رسانهای محدودیتی برای تعداد کاراکترها وجود ندارد. نحوه کار پیام کوتاه چند رسانه ای به این صورت است که تنها کد عکس، صوت و فیلم از طریق تلفن همراه فرستنده ارسال و از طریق دستگاه گیرنده بارگزاری می شود. بر خلاف مهم ترین ویژگی پیامک که عدم نیاز به اینترنت است و همین دلیل آن را به بهترین ابزار تبلیغات بدل کرده است، برای استفاده از سرویس MMS به اینترنت نیاز است. با توجه به ارسال این دسته از پیام ها بر بستر اینترنت و حجم فایل های ارسالی، سرعت انتقال پیام به نسبت پیام کوتاه بسیار کند تر است.
تاریخچه MMS در ایران
سرویس پیام کوتاه چند رسانهای اولین بار برای شبکههای GPRS در ایران عرضه شد. پس از آن در شبکه نسل سوم (۳G) و نسل چهارم(۴G) امکان ارسال MMS با حجم بالا در مدت زمان کمتر فراهم شد. امروزه با وجود شبکههای پرسرعت ۴G و ۴.۵G در ایران، امکان ارسال پیام چندرسانهای فراهم است.
فرمتهای قابل ارسال در پیامک چند رسانهای
در پیام چند رسانه ای شرایط ارسال پیام بصورت متن، فیلم، عکس و صوت فراهم است. لیست زیر فرمت های قابل ارسال در پیامک چند رسانه ای هستند:
- متن با فونت و رنگ دلخواه
- عکس (JPEG، GIF)
- صدا (MP3، MIDI)
- ویدئو (MPEG)
چگونه پیامک چند رسانهای را فعال کنیم؟
در هنگام خرید سیم کارت خود برای فعالسازی MMS باید فرم درخواست این سرویس را نام نویسی کرده باشید. اگر ثبت نام نکرده اید باید به دفاتر خدمات یا نمایندگی اپراتورهای خود مراجعه و فرم فعالسازی پیامک چند رسانه ای را پر کنید.
راهنمای تنظیم پیام چند رسانه ای همراه اول: فعال سازی پیامک MMS همراه اول با ارسال تنظیمات اینترنت به صورت خودکار انجام می شود. با این حال اگر نیاز به فعالسازی و تنظیمات مجدد دارید میتوانید با ارسال کد IMEI گوشی خود به شماره ۸۰۰۸ تنظیمات را دریافت و روی تلفن همراه خود نصب کنید..
راهنمای فعال سازی MMS ایرانسل: با شماره گیری #۱*۴*۵۵۵* می توانید تنظیمات مجدد MMS را دریافت کنید.
فعال سازی پیام چند رسانهای برای چه تلفن هایی امکان پذیر است؟
در گذشته تعداد تلفن های همراهی که MMS را پشتیبانی می کردند بسیار اندک بود و به نوعی یک مزیت محسوب می شد. اما چندی بعد با ورود سیستم عامل IOS و پس از آن اندروید تمامی تلفن همراه به این سرویس مجهز شدند. اگر از گوشی های تلفن همراه ساده و قدیمی استفاده می کنید امکان ارسال و دریافت پیام چند رسانهای را ندارید. در حال حاضر علاوه بر تلفن های همراه برخی از پلاگین های وب سرویس پیامکی نیز MMS را پشتیبانی می کنند.
تفاوت پیامک صوتی با MMS
برخی از افراد پیامک صوتی را با پیام چند رسانه ای اشتباه می گیرند. پیامک صوتی در واقع صدایی ضبط شده و حاوی پیامی از سوی کسب و کار شماست. این پیام به صورت تماس تلفنی به روی تلفن مخاطبان نمایش داده می شود در حالی که قابلیت ارسال صدا از طریق MMS کاملا متفاوت است.
جمع بندی
در این مقاله به تفاوت MMS و SMS پرداختیم و نحوه فعالسازی آن را به شما آموزش دادیم. پیام چند رسانه ای خدماتی بر پایه اینترنت است که امکان ارسال متن، تصویر، ویدیو، صدا را در این بستر فراهم می کند و با پیام صوتی کاملا متفاوت است. اگر تمایل دارید که برای کسب و کار خود از طریق پیام صوتی با مشتریان ارتباط برقرار کنید صفحه اصلی سایت مدیانا را مطالعه یا فرم مشاوره رایگان را پر کنید.
سوالات متداول
MMS چیست؟
MMS مخفف عبارت Multimedia Messaging Service و به معنای سرویس پیامک چند رسانه ای است که با استفاده از آن می توان پیام را به فرمت های مختلف ارسال کرد و محدود به ارسال پیام متنی نیست.
فرمتهای قابل ارسال در پیامک چند رسانهای چه مواردی هستند؟
- متن با فونت و رنگ دلخواه
- عکس (JPEG، GIF)
- صدا (MP3، MIDI)
- ویدئو (MPEG)
فعال سازی پیام چند رسانهای برای چه تلفن هایی امکان پذیر است؟
با ورود سیستم عامل IOS و پس از آن اندروید تمامی تلفن همراه به این سرویس مجهز شدند.
تفاوت پیامک صوتی با MMS در چیست؟
پیامک صوتی در واقع صدایی ضبط شده و حاوی پیامی از سوی کسب و کار شماست. پیامک صوتی به صورت تماس تلفنی به روی تلفن مخاطبان نمایش داده می شود در حالی که قابلیت ارسال صدا از طریق MMS کاملا متفاوت است.