عدم ارسال ایمیل در وردپرس میتواند مشکلات بسیار زیادی را برای صاحب یک وبسایت به وجود بیاورد. ارسال نشدن ایمیل باعث ایجاد اختلال در روند ثبت سفارش مشتریان، آگاهی رسانی به مشتریان و صاحب سایت، برهم خوردن روال کاری و مواردی از این قبیل میشود. اگر با مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس مواجه شده اید و نمیدانید راه حل رفع آن چیست، تا انتهای این مقاله را مطالعه کنید.
همچنین برای کسب اطلاع و آگاهی بیشتر مطالعه مطلب انواع خطاهای سایت های وردپرسی را نیز به شما پیشنهاد میدهیم.
آنچه در این مطلب میخوانید:
دلیل عدم ارسال ایمیل در وردپرس چیست؟
وردپرس با استفاده از کدهای php موارد تعریف شده درون خود را اجرا میکند و زمانی که در پردازش کدها خطا و اختلالی به وجود بیاید، مشکلاتی از قبیل بروز داده میشود. عدم وجود تابع ()mail در پوشه مربوطه داخل هاست سبب میشود تا هیچ ایمیلی به هیچ کاربری ارسال نشود. البته باید توجه داشته باشید که ممکن است ایمیلهای شما بدون اختلال ارسال شود، اما زمان ارسال به داخل پوشه اسپم کاربر منتقل شود و به این صورت شما فکر کنید که ایمیلی ارسال و دریافت نشده است. در ادامه انواع روشهای اصلی حل مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس را ذکر میکنیم تا با اجرای آنها بتوانید اختلال به وجود آمده را شناسایی و رفع کنید.
مطلب پیشنهادی: مشکل ورود به پیشخوان وردپرس
راه اندازی افزونه check mail
ابتدا برای پیدا کردن دلیل مشکل باید از طریق یک افزونه شرایط ارسال ایمیل را چک کنید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه وردپرس پیشنهاد میکنیم مطلب جامع آشنایی با انواع افزونه های ضروری وردپرس را نیز مطالعه کنید.
برای این کار از مخزن وردپرس افزونه check mail را نصب و راه اندازی کنید. حالا وارد افزونه شوید و در فیلد مشخص شده آدرس ایمیل مورد نظر خود را وارد کنید. سپس بر روی گزینه send test mail کلیک کنید. آدرس ایمیل دریافتی متشکل از آدرس دامنه و عبارت test mail خواهد بود. در صورتی که مشکلی در ارسال وجود نداشت، از طریق این افزونه میتوانید به مدیریت و ارسال ایمیلهای مورد نظر خود بپردازید.
راه اندازی افزونه WP Mail SMTP
افزونه دیگری که میتوانید از طریق آن مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس را حل کنید، smtp است. این افزونه را از مخزن وردپرس دانلود کنید و بعد از راه اندازی، وارد بخش تنظیمات افزونه شوید. حالا باید آدرس ایمیل مورد نظر خود را در بخش from mail وارد کنید. همچنین نام ارسال کننده را نیز در بخش from name وارد نمایید. بعد از تنظیم این موارد، حالا باید تنظیمات مربوط به ارسال ایمیل از طریق افزونه را هم اعمال کنید. برای این کار از طریق زبانه افزونه وارد بخش mailer شوید و با انتخاب گزینه other smtp تیک مربوط به گزینه return path را فعال کنید. حالا باید در پایین صفحه فیلدهای موجود را بر اساس اطلاعات زیر تنظیم کنید:
همه چیز درباره وب سرویس پیامکی
SMTP Host: smtp.gmail.com
smtp.gmail.com Port: 465
Encryption: SSL
Authentication: ON
SMTP Username: آدرس ایمیل مورد نظر
Password: پسورد ایمیل وارد شده
بعد از تنظیمات و ذخیره، حالا میتوانید با وارد شدن به بخش test mail ایمیل تستی را ارسال کنید و بعد از اطمینان از عملکرد صحیح افزونه، مشکلتان حل خواهد شد.
پیشنهاد میکنیم مطلب خطای Mixed content را نیز مطالعه کنید
حل اختلال ارسال ایمیل در لوکال هاست
در صورتی که از لوکال هاست استفاده میکنید و سایتتان تحت این بستر راه اندازی شده، باید بدانید که فقط نسخه ویندوز ۳۲ بیتی تابع مربوط به ایمیل را دارد و نسخه ۶۴ بیتی فاقد این مورد است. در نتیجه اگر نسخه ۶۴ بیتی باشد، باید از یک افزونه جدا مانند افزونه های معرفی شده استفاده کنید تا این مشکل حل شود.
جمع بندی نهایی
در این مطلب به بررسی مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس پرداختیم و روش حل آن از طریق دو افزونه را ذکر کردیم. اگر مشکل ارسال ایمیل در وردپرس وجود داشته باشد، با استفاده از این دو افزونه حل خواهد شد. اگر همچنان مشکلات حل نشد، باید بعد از ارسال یک ایمیل، به پوشه اسپم اکانت مقصد مراجعه کنید تا مطمئن شوید که آیا ایمیل ارسالی به صورت اسپم در آمده یا خیر. همچنین برای خروجی بهتر میتوانید سیستم پنل اس ام اس و افزونه پیامکی را هم برای سهولت بیشتر بر روی سایت خود راه اندازی کنید.