پیام صوتی
حرفه‌ای تر با مشتریان خود ارتباط بگیرید
10% تخفیف با کد: medianav 

دلیل ارسال نشدن پیامک چیست؟ معرفی 4 علت اصلی

۴ دلیل ارسال نشدن پیامک چیست

عدم ارسال پیامک مشکلی است که بسیاری با آن مواجه شده‌اند. این ممکن است هم در ارسال یک اس ام اس شخصی به یک دوست رخ دهد و هم در ارسال انبوه افرادی که از سامانه‌های پیامکی استفاده می‌کنند. امروزه با وجود انواع پیام‌رسان‌ها و تحول عظیم در اصلاح و توسعه گوشی‌های هوشمند با قابلیت‌های متنوع همچنان ارسال پیامک درصد بالایی از ارتباطات را به خود اختصاص داده است. اما با این وجود نیز گاهی با اخطار عدم ارسال یا دلیور نشدن پیامک مواجه می‌شویم. در این مقاله، به برخی از رایج‌ترین دلایلی که ممکن است پیام‌های متنی ارسال نشوند، نگاهی می‌اندازیم و به معرفی برخی راه‌حل‌های تکنیکی می‌پردازیم.

چهار علت اصلی ارسال نشدن پیامک

پیام‌های متنی یک راه سریع و آسان برای برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران است. اما گاهی اوقات پیامک شما تحویل داده و یا اصلا ارسال نمی‌شود. در این لحظه دلایل مختلفی برای این عدم ارسال و تحویل وجود دارد که از چهار علت اصلی خارج نیست: اشکالات در شبکه، فرستنده، گیرنده، پیام. مواردی که در حوزه شبکه، گیرنده و پیام باعث ایجاد اشکال و عدم ارسال پیامک می‌شود از جمله دلایلی است که در پنل‌های پیامکی و هنگام ارسال پیامک انبوه نیز مشترک است. در زیر به هر یک از این موارد و دلایل اشکال و راه‌حل‌های احتمالی می‌پردازیم.

اختلال در شبکه و عدم دریافت سیگنال؛ دلیل اصلی ارسال نشدن پیامک‌ها

یکی از پاسخ‌های اصلی درباره این سوال که چرا پیامک‌های ما تحویل داده نمی‌شوند، مشکلات سیگنال است. در برخی از مواقع تلفن افراد هیچ سیگنالی دریافت نمی‌کند و اگر در این زمان پیام ارسال کنید، پیامک شما به مقصد نمی‌رسد. به‌ویژه در زمانی که فرستنده یا گیرنده در سفر هستند و از محدوده دکل ارسال سیگنال تلفن همراه خود دورند این اتفاق رخ می‌دهد. همچنین گاهی خود اپراتور تلفن همراه با مشکلات فنی مواجه است که مشکلات سرور، مشکلات زیرساخت و خطاهای شبکه بر ارسال پیامک تأثیر می‌گذارد. در این مواقع راهی جز ارسال مجدد پیام در زمانی دیگر نیست.

اختلال در شبکه و عدم دریافت سیگنال

وجود دلایل مهم عدم ارسال پیامک در سیم‌کارت و گوشی فرستنده

اما معمولا شبکه برقرار است و بقیه در حال تماس و ارسال و دریافت پیامک هستند و فقط پیامک‌های شما ارسال نمی‌شود. در اینجا با ایراد و اشکال‌هایی مواجهیم که در ادامه به بیان آن می‌پردازیم.

مسدود شدن شماره، بلاک کردن و بلاک شدن؛ دلایل عدم ارسال پیامک

گاهی به هر دلیلی ممکن است سیم‌کارت شما غیرفعال شده باشد. ممکن است اپراتور پوشش دهنده، سیم‌کارت شما را به علت بدهی قطع کرده باشد یا شاید ندانید که اگر در چند روز به 300 تا 500 نفر پیام تبلیغاتی بفرستید، به راحتی از سوی اپراتور مسدود می‌شوید. همچنین ممکن است مخاطب را به اشتباه بلاک کرده باشید و یا مخاطب شما را بلاک کرده باشد و اینجاست که شاید بخواهید بدانید چگونه به کسانی که ما را بلاک کرده‌اند اس‌ام‌اس دهیم؟

اشکالات و راه‌حل‌های عدم ارسال پیامک در گوشی‌های آیفون و اندروید

وقتی مطمئن شدید که شبکه فعال و سیم‌کارت شما نیز وصل است و شماره مخاطب را بلاک نکرده‌اید بهتر است نخست به تنظیمات گوشی خود بروید تا از فعال بودن برنامه پیامکی خود مطمئن شوید. سپس به بررسی موارد زیر در گوشی خود بپردازید.

در گوشی‌های آیفون iMessage برای ارسال پیام به یک اتصال اینترنتی فعال نیاز دارد. اگر تلفن شما به اینترنت متصل نباشد، پیام ارسال نمی‌شود. اگر یک iMessage را برای شخصی ارسال کنید که از دستگاه‌های اپل استفاده نمی‌کند، پیام ارسال نمی‌شود و باید پیام را به شکل متنی ارسال کنید. گاهی برای ارسال پیام باید iOS را به روز کنید. در نهایت اگر مشکل همچنان پابرجاست لازم است برای رفع اشکالات پیام‌رسان از Apple ID خارج و دوباره وارد شوید.

مشکل عدم ارسال پیام‌های متنی در گوشی‌های اندرویدی بیش از سایر گوشی‌ها رخ می‌دهد و راه‌حل، نخست پاک کردن حافظه پنهان پیام‌ها و سپس ریست کردن تنظیمات پیام‌هاست.

کش برنامه پیام‌رسان خود را به روش زیر پاک کنید:

  • به تنظیمات بروید و بخش برنامه‌ها را انتخاب کنید.
  • روی See all xxx apps ضربه بزنید و در پایین منو Messages را انتخاب کنید.
  • روی گزینه Storage & cache ضربه بزنید و سپس Clear Cache را تایید کنید.
  • نگران پاک شدن پیام‌ها نباشید. این یک ذخیره‌سازی موقت برای داده‌های در دسترس است که پاک کردن آن مشکلی برای اصل داده‌ها ایجاد نمی‌کند.
  • تنظیمات پیام‌ها را به روش زیر به حالت پیش‌فرض برگردانید:
  • برنامه Messages را بازکنید.
  • روی سه نقطه سمت راست گوشی ضربه بزنید و vertical ellipsis را انتخاب کنید.
  • گزینه Settings را لمس کنید.
  • با انتخاب Reset all تمام تنظیمات را به حالت قبل برگردانید.
  • اگر مشکل عدم ارسال پیامک همچنان وجود داشت برنامه اندروید را به‌روزرسانی کنید.

استفاده از سیم‌کارت شخصی برای ارسال تبلیغات از مواردی است که هم موجب ایجاد خدشه در برند می‌شود و هم سوزاندن سیم‌کارت را در پی دارد. در حالی که با استفاده از پنل پیامکی شما می‌توانید از قابلیت‌های ویژه آن مانند ارسال پیامک انبوه منطقه ای برای یک کمپین هدفمند استفاده کنید.

وجود دلایل عدم ارسال پیام در سیم‌کارت و گوشی گیرنده

گاهی شبکه فعال است و از جانب ما اشکالی برای ارسال پیامک وجود ندارد، بلکه مشکل در طرف مخاطب است. در شرایط زیر گیرنده نمی‌تواند اس ام اس ارسالی ما را دریافت کند.

عدم ارسال پیام در سیم‌کارت و گوشی گیرنده

گیرنده به دلیل مسدود شدن سیم‌کارت یا در دسترس نبودن نمی‌تواند پیامک بگیرد

هر اپراتور تلفن همراه یک بازه زمانی مشخص به کاربران وقت می‌دهد تا قبض تلفن خود را پرداخت کنند، اما اگر کاربران این کار را انجام ندهند، اپراتور تلفن همراه می‌تواند خدمات کاربر را به شکل دوطرفه متوقف کند. کاربر پس از تسویه حساب خود می‌تواند دوباره از این سرویس استفاده کند. اگر برای گیرنده‌ای که سرویس تلفن همراه او به دلیل صورت‌حساب‌های معلق متوقف شده است، پیام متنی ارسال کرده باشید، پیام شما تحویل داده نمی‌شود. گاهی ممکن است گوشی مخاطب خاموش باشد و نتواند در لحظه  پیامک دریافت کند. گاهی مخاطب در خارج از کشور است و شماره تلفن در حالت رومینگ قرار دارد و پیام‌های متنی شما ارسال نمی‌شوند. یا در مواقعی مخاطب در دسترس نیست و سیگنال ندارد و یا گوشی خود را در حالت هواپیما قرار داده است. می‌توانید با شماره تلفن گیرنده تماس تلفنی برقرار کنید تا مطمئن شوید شماره تلفن او روشن یا خاموش است.

مخاطب، دریافت پیام از طرف فرستنده را محدود کرده است

نرم‌افزارها و اپ‌هایی وجود دارد که به افراد امکان می‌دهد تا دریافت پیامک‌های خود را مدیریت کنند. این یک سیستم داخلی است که راحتی و حریم خصوصی فرد را در اولویت قرار می دهد. از طریق این برنامه‌ها می‌توان یک شماره را در لیست سیاه پیامک قرار داد. شما می‌توانید با او تماس بگیرید اما نمی‌توانید برایش پیامک بفرستید. همچنین از طریق این برنامه‌ها می‌توان کلماتی را مشخص کرد که پیام‌هایی که این کلمات را در خود دارند برای فرد ارسال نشوند.

گاهی در کمپین‌های تبلیغاتی به دلیل ارسال پیامک در ساعات نامناسب و به شکل نامنظم، مخاطب اقدام به مسدود یا محدود کردن شماره فرستنده می‌کند، در حالی که با استفاده از قابلیت ارسال پیامک زماندار در پنل پیامک به درستی می‌توان ارسال‌ها را از نظر زمانی مدیریت کرد.

حافظه گوشی مخاطب پر شده و امکان دریافت پیام ندارد

گاهی ممکن است مخاطب به دلیل استفاده از یک گوشی قدیمی حافظه لازم برای دریافت یک داده جدید ندارد. اگرچه به دلیل حجم بسیار پایین پیامک و حافظه داخلی بالایی که گوشی‌های امروزی دارند، کمتر شاهد چنین مساله‌ای هستیم اما به هر حال امکان آن وجود دارد.

وجود اشکال در متن پیام؛ وقتی اصل پیام مانع ارسال پیامک می‌شود

برخی از اپراتورهای تلفن همراه اغلب سیاستی برای محافظت از کاربران خود در برابر هرزنامه‌ها دارند. اگر شماره تلفنی هرزنامه ارسال کند، پیام علامت‌گذاری شده و به گیرنده تحویل داده نمی‌شود. دلایل مختلفی برای فیلتر شدن پیامک‌ها از سوی برخی اپراتورها وجود دارد. اگر پیامک حاوی لینک‌های مشکوک کوتاه‌شده باشد، بیش از حد طولانی باشد، حاوی محتوایی مشابه با پیام‌های ریپورت شده باشد، ارجاعاتی به مواد مخدر یا موضوعات بزرگسالانه داشته باشد، پیام در دسته هرزنامه‌ها طبقه‌بندی شده و تحویل مخاطب نمی‌شود. گاهی ممکن است در وضعیت امنیتی یا اضطراری مراجع قانونی اپراتورها را موظف به عدم تحویل پیام‌هایی با کلیدواژه‌های خاص کند.

مشکل عدم ارسال پیامک در پنل‌های پیامکی

مشکلاتی که در بالا برای گوشی گیرنده بیان شد، یکی از دلایل مشابه در عدم تحویل پیامک‌های تبلیغاتی است. ممکن است پیام‌های شما به‌عنوان هرزنامه علامت‌گذاری شوند یا از کلماتی استفاده کنید که در سامانه، به کار گرفتن آن‌ها ممنوع باشد. همچنین ممکن است پنل پیامکی شما ظرفیت لازم برای ارسال پیامک انبوه را نداشته باشد که در این صورت می‌توانید با استفاده از خدمات یک سامانه معتبر مانند مدیانا از بروز این مشکلات جلوگیری کنید. همچنین برخی از افراد با لغو پیامک های تبلیغاتی، مانع ارسال پیامک‌ها می‌شوند و یا شماره خاصی را که از آن پیام‌های غیرحرفه‌ای تبلیغاتی می‌گیرند در لیست بلاک قرار داده باشند. اتمام شارژ پنل و عدم اطلاع از آن و همچنین اختلال در شبکه مخابراتی و وارد کردن شماره اشتباه یا نامعتبر نیز از جمله دلایل عدم ارسال پیامک در سامانه پیامکی است.

مشکل عدم ارسال پیامک در پنل‌های پیامکی

 

عدم ارسال پیامک می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن از جمله اختلال شبکه و مشکلات در طرف گیرنده از دسترس ما خارج است. اما اشکالات در گوشی فرستنده و یا در متن پیام را می‌توان بدون نگرانی حل کرد. در این مقاله مهم‌ترین دلایل رایج عدم تحویل پیامک به مخاطب را مورد بررسی قرار دادیم و به برخی از راه‌حل‌های آن در گوشی‌های اندروید و آیفون اشاره کردیم.

 

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با کارشناس حرفه‌ای مدیانا
پس از ثبت درخواست مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.
Hidden
MM slash DD slash YYYY
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .