یکی از خطاهایی که در وردپرس با آن مواجه میشویم، خطای 413 است که بهخاطر وجود محدودیت در آپلود فایل روی سرور در سایتهای وردپرسی رخ میدهد. بروز این خطا با نمایش پیغام Request Entity Too large همراه بوده و به معنای بالا بودن حجم فایلی است که میخواهیم آن را در وردپرس آپلود کنیم. این فایل میتواند یک افزونه، قالب یا هر چیز دیگری باشد. با پنل پیامک مدیانا همراه باشید تا شیوه رفع خطای 413 را به شما توضیح دهیم.
آنچه در این مطلب میخوانید:
چگونه میتوان خطای 413 را رفع کرد؟
خطای 413 بهخاطر اعمال محدودیت از طرف شرکت ارائهدهنده هاست برای آپلود فایلهای حجیم در سایتهای وردپرسی به وجود میآید بنابراین زمانی که نمیتوانید فایلهای حجیم را ارسال کنید، این مشکل بروز میکند.
برای رفع این مشکل راههای مختلفی وجود دارد:
روش اول رفع خطای 413: حجم آپلود را از طریق فانکشن قالب افزایش دهید
ابتدا وارد هاست خود شوید و روی گزینه فایل منیجر کلیک کنید تا به بخش مدیریت فایل در سرور بروید. بعد به مسیر public_html/wp-contect/themes مراجعه کنید سپس روی قالبی که در حال حاضر از آن استفاده میکنید، کلیک کنید و به پوشه آن وارد شوید. حال در این پوشه فایل functions.php را پیدا کنید، روی آن کلیک کرده و به بخش ویرایش آن وارد شوید سپس 3 کد زیر را به آن اضافه کنید:
1. @ini_set( ‘upload_max_size’ , ‘128M’ );
2. @ini_set( ‘post_max_size’, ‘128M’);
3. @ini_set( ‘max_execution_time’, ‘300’ );
کد اول و دوم تعیینکننده حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس را تعیین میکند؛ میتوانید مقدار آن را با توجه به نیاز خود تغییر دهید. کد سوم نشاندهنده مدت زمانی است که طول میکشد تا یک فایل آپلود شود؛ باید این زمان را متناسب با مدت زمان موردنیاز خود برای آپلود فایل تغییر دهید. دقت داشته باشید که زمان برحسب ثانیه است.
روش دوم رفع خطای 413: حجم آپلود را از طریق فایل .htaccess بالاتر ببرید
برای انجام این کار باید وارد سرور خود شوید و روی فایل منیجر کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل در سرور وارد شوید. بعد به مسیر public_html بروید و در آن به دنبال فایلی به نام .htaccess بگردید، دقت کنید که این فایل به دلیل نقطه در ابتدای آن مخفی است. اگر فایلهای مخفی برای شما نشان داده نشد و نتوانستید آن را پیدا کنید، در این صفحه روی دکمه تنظیمات که در گوشه بالا و راست صفحه قرار دارد، کلیک کنید. پنجره جدیدی باز میشود که در آن باید تیک show hidden files را فعال کرد سپس دکمه ذخیره را انتخاب کنید. اکنون فایل .htaccess را پیدا کرده و با وارد کردن کدهای زیر، آن را ویرایش کنید:
1. php_value upload_max_filesize 128M
2. php_value post_max_size 128M
3. php_value max_execution_time 300
4. php_value max_input_time 300
این کدها را باید درست بعد از خطی قرار دهید که کدهای مربوط به وردپرس قرار دارند؛ یعنی باید بعد از خط END WordPress # کدها را وارد کنید.
برای مشاهده سایر خطاهای سایت وردپرس پیشنهاد میکنیم روی لینک کلیک و مقاله را مطالعه کنید.
روش سوم رفع خطای 413: افزونه یا قالب موردنظر خود را به صورت دستی آپلود کنید
اگر با انجام دو روش بالا همچنان خطای 413 وجود داشت و نتوانستید فایل حجیم خود را در وردپرس وارد کنید، فایل را با روش دستی در سرور آپلود نمایید.
برای این کار ابتدا باید وارد سرور خود شده و روی فایل منیجر کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل در سرور خود برسید سپس به مسیر public_html/wp-content بروید. ادامه مسیر به نوع فایل آپلودی شما بستگی دارد:
- اگر قصد آپلود افزونه را دارید، باید وارد پوشه پلاگین شده و فایل zip افزونه را در آن آپلود نمایید. بعد از آپلود شدن فایل، روی آن راست کلیک کرده و فایل را از حالت فشرده خارج کنید تا به لیست افزونهها در صفحه افزونههای وردپرس اضافه شود. مرحله بعد فعال کردن افزونه است، برای این کار باید به مسیر پیشخوان وردپرس، بخش افزونهها بروید و اقدام به فعالسازی آن نمایید.
- اگر قصد آپلود کردن قالب را دارید، باید به پوشه قالب با نام انگلیسی themes بروید و فایل فشرده قالب را در آن آپلود کنید. بعد از اتمام آپلود، آن را از حالت فشرده خارج کنید تا به لیست قالبها در وردپرس اضافه شود. برای فعال کردن آن باید به صفحه پیشخوان، نمایش، پوستهها بروید و قالب موردنظر را انتخاب و فعال نمایید.
سخن پایانی
ما در این مقاله سعی کردیم به شما راههای رفع خطای 413 را آموزش دهیم؛ خطایی که به علت وجود محدودیت در آپلود فایل وجود داشت. در انتها باید اشاره کنیم که افزونه پیامکی یکی از کم حجم ترین افزونه هاست که در سایت شما وجود خواهد داشت پس اگر هنوز سایتتان را به پیامک مجهز نکرده اید با ما در این مقاله همراه باشید.
اگر شما با این مشکل مواجه شدید، میتوانید با استفاده از این روشها، اقدام به رفع آن نمایید. اگر در حین انجام کار به مشکلی برخورد کردید، میتوانید در بخش نظرات آن را مطرح کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید.